Ydelser

Mine kerneydelser omfatter alle typer opgaver inden for support til virksomhedens ledelse i forretningsudvikling, vækst og strategiplaner. Det kan enten være i form af bestyrelsesarbejde eller i form af sparring/coaching med ledelsen.

Jeg oplever, at mange ledere ikke har tid eller mulighed for at arbejde med det lange sigt og de store spørgsmål, fordi driften stjæler al tiden. Jeg hjælper med at komme op i helikopteren en gang i mellem for derved at sikre at nye aktiviteter trækker mod et identificeret mål. Jeg er dog fuldt ud bevidst om, at drift og langsigtede strategier er to sider af samme sag, der begge er vigtige.

Jeg siger tingene lige ud og kommer med objektive og konstruktive briller på. Det er væsentligt for mig at skabe værdi og bidrage med noget, mine kunder kan forholde sig til, og som de kan bruge til noget. Jeg tænker ud af boxen, tænker anderledes, tænker stort - og forholder mig altid til facts, kendsgerninger, problemstillinger og ikke mindst ... sandheden.

Mangler du et godt råd eller skal du bruge en "second opinion", så kom til mig.

 

Nøgleordene for mine ydelser er
at tilføre værdi, fx gennem:

 

  • Bestyrelsesarbejde

  • Forretningsplan

  • Sparring til ledelsen

  • Forhandling af kreditter

  • Søgning af tilskud

  • Skabe transparens i økonomiske sammenhænge

  • Vurdering af muligheder for restrukturering/revitalisering

  • Interim management

 

 

Priser
Jeg har en fleksibel tilgang til opgaverne og drøfter gerne, hvordan jeg kan tilføre mest værdi. Jeg tilbyder min personlige involvering i de sager, jeg påtager mig, og den inkluderer - ud over træk på min erfaring fra 25 års virke - også adgang til mit meget store, personlige netværk i ind- og udland.

Jeg stræber efter den optimale løsning for mine kunder og tilbyder derfor skræddersyede løsninger til særdeles konkurrencedygtige priser. Du er altid velkommen til at ringe og få et overslag.

Har du en udfordring du søger hjælp til?

FP Consult ApS

CVR 33070667

TLF +45 40 59 10 90

frank.petersen.fpc@gmail.com

Partner i ASNET Board

Medlem af Bestyrelsesforeningen

Medlem af DI Digital

Medlem af Dansk-Tysk Handelskammer

Rådhusvej 51

DK 2920 Charlottenlund

Skype: Frank_Petersen_RMIG

asnet logo.png