Digitalisering

Vil du knække koden til digital vækst?

Jeg er specialist i at rådgive små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i at knække koden til digital vækst. Du kan f.eks. høste frugten af den digitale udvikling ved at:

  • Bruge internettet aktivt til at komme i kontakt med flere potentielle kunder.

  • Få flere ordrer fra kunder, der vil købe dine produkter.

  • Digitalisere manuelle rutiner i virksomheden.

  • Få et overblik over andre muligheder for at gøre din virksomhed mere effektiv med digitalisering samt prioritere hvilke der er vigtigst.

  • Få offentlige tilskud til at øge digitaliseringen af din virksomhed

 

Der er stor politisk interesse for at yde støtte til at digitalisere virksomheder. Der findes mange muligheder for at få tilskud. Jeg har været med til at gennemføre digitaliseringsprojekter i en række virksomheder, hvor projekterne delvist eller helt finansieret med offentlige tilskud.

 

Jeg hjælper også med at indføre nye systemer til f.eks. projektstyring eller kundehåndtering, og kan f.eks. være en håndværksmesters rådgiver i processen.

Jeg er medlem af DI Digital der er et branchefælleskab for IT, Tele, Elektronik og kommunikation, der har mere end 350 teknologivirksomheder som medlem. 

Investeringer i digitalisering bidrager positivt til omsætningsvæksten hos SMV’er, og digitaliseringsprojekterne er samtidig lønsomme. Det viser en ny pulsmåling fra PwC, der opfordrer til, at endnu flere SMV’er sætter strøm til deres forretning for at styrke deres konkurrencekraft og dermed muligheder for vækst.

SMV’ernes investeringer i digitalisering betaler sig

Læs PwC's fulde artikel her

Har du en udfordring du søger hjælp til?

FP Consult ApS

CVR 33070667

TLF +45 40 59 10 90

frank.petersen.fpc@gmail.com

Partner i ASNET Board

Medlem af Bestyrelsesforeningen

Medlem af DI Digital

Medlem af Dansk-Tysk Handelskammer

Rådhusvej 51

DK 2920 Charlottenlund

Skype: Frank_Petersen_RMIG

asnet logo.png